Upozorenje! 

Kako bi vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo na našoj internetskoj lokaciji napuhanci.hr koristimo kolačiće.

Klikom na gumb "Prihvaćam" pristajete na pohranu i pristup kolačićima, ali ste također suglasni i s našom Izjavom o privatnosti i zaštiti podataka (GDPR).

 

Posjetite ovu poveznicu kako bi se bolje upoznali s našom Izjavom o privatnosti, zaštiti podataka (GDPR) i korištenju kolačića.

 

 

Proces proizvodnje

 

Izuzetno nam je važno da svaki naš kupac bude siguran da će proizvod koji kupi izdržati napore kojima je izložen pri uporabi. To postižemo tako da u pripremi, projektiranju i samoj proizvodnji na mjestima najvećih naprezanja koristimo razne vrste ojačanja i posebne metode učvršćivanja.
 
Kopneni (šivani) program proizvoda izrađuje se od čvrstog duplo profiliranog PVC materijala debljine 0,55mm (610g/m2, 1000D) koji je vodootporan i vatrootporan.
 
Vodeni (vareni) program proizvoda izrađuje se od čvrstog duplo profiliranog PVC materijala debljine 0,9mm (1100g/m2) koji je vodonepropustan i vatrootporan.
 
 
Koristimo naj napredniju tehnologiju i opremu provjerene kvalitete kako bi postigli najbolje rezultate. Pratimo tehnološki razvitak i stalno se školujemo kako bi klijentima uvijek pružili naj kvalitetniji proizvod.
 
 
proces proizvodnje
 
Kod same izrade proizvoda radi dugotrajnosti koristimo sistem dvostrukog šivanja na standardnom šavu, te četverostrukog šivanja na tzv. stresnim točkama. Sistem dvostrukog šivanja iznutra i izvana primjenjujemo kako bi bili sigurni da su proizvodi dovoljno izdržljivi, te spremni i za najzahtjevnije korisnike. Kod šivanja koristimo iznimno čvrst i otporan konac koji može izdržati velike sile naprezanja (17kg/cm2).

Naš odjel za projektiranje i dizajn najveću pažnju usmjerava upravo na izradu samih šavova jer baš na tim mjestima dolazi do najvećih naprezanja i najčešćih oštećenja. Ovisno o proizvodu koji odaberete, u proizvodnji koristimo čak 7 različitih kombinacija šavova.
 
 
U nastavku možete vidjeti izgled i opise šavova:
 
Vodootporni šav
Vodootporni šav
 
Vodootporni šavovi donijeli su revoluciju u industriji proizvoda na napuhavanje. Ovi šavovi vrhunske su čvrstoće i ne propuštaju vodu niti zrak. Korištenje tih šavova uvelike smanjuje gubitak tlaka zraka na proizvodima na kojima se koriste.
 
 
 
Čvrsti šav s ljepljenim trakama
cvrsti sav

 

Ovo je najčvršći šav od svih. Obično se koristi na vodenim kopnenim proizvodima kako bi se smanjilo prodiranje vode unutar proizvoda. Dodatnim ljepljenjem trake preko šava i obje spojne ploče, količina naprezanja koja se prenosi na niti šava uvelike se smanjuje. Zaljepljena traka povlači ploču u smjeru pomicanja i daje veliku čvrstoću cjelokupnoj vezi.
 

 
 
Krokodilski spoj
krokodil spoj
 
Ovaj je šav vrlo jak i najčešće se nalazi na ulazima i izlazima iz tobogana i na većini mjesta gdje je na proizvodu ugrađen srednji zid. Kod krokodilskog spoja šav se pomiče do 20cm unatrag od mjesta naprezanja. Svi krokodilski spojevi u sebi koriste i tehniku čvrstog šava, a neki također dodatno uključuju i metodu pojačanja ljepljivom trakom.
 
 
 
O čemu sve vodimo brigu možete vidjeti u nastavku:
 
nacin proizvodnje sve
 
Reputation Management